Fibervat

Info

Fibervat bruges i stor stil i møbel- og polsterindustrien grundet dets mange anvendelsesmuligheder.

Vi tilbyder både salg af fibervat i hele ruller og udskåret efter dine behov.

Vi kan desuden også være behjælpelige med at pålime fibervat på diverse skumprodukter.

Fibervat bliver også kaldet for pladevat, og er det vat, som ofte bruges som fyld til hynder og puder i møbelindustrien. Pladevat er med til at sikre, at overfladen på et møbel bliver blød og at overfladen er indbydende og flot at se på.

Pladevattet er derfor også med til at give det enkelte møbel en helt perfekt sidde eller ligge komfort, når man benytter møblet.

Vi leverer fibervat og pladevat til møbelindustrien, både i forskellige størrelser og tykkelser, alt efter hvilket behov I har. 

Hvad er fibervat?

Fibervat bliver også i daglig tale kaldet for pladevat og bruges blandt andet til at lime ovenpå skummet på et møbel blandt andet til stole, hvor komfort er en meget vigtig del. Pladevattet bruges blandt andet til at sikre, at betrækket kommer til at ligge pænt på hynden, men også for at møblet får en behagelig sidde eller ligge komfort. Det gælder særligt hynder til sofaen, til stole og til madrasser, hvor komfort og udseende spiller en væsentlig rolle i forhold til produktets værdi og styrke.

Fibervat i hele ruller

Det er ikke altid, at der et behov for at købe fibervat i små mængder. Ofte er det især i møbelindustrien et behov for at bruge store mængder af fibervat, særligt hvis der er en stor produktion af møbler. 

Hos os er det muligt at bestille store mængder af pladevat, også i hele ruller. Uanset hvor store mængder du har behov for, kan du bestille dem her. Vi leverer fibervat i store ruller, som du selv kan tage af alt efter, hvilket behov du har. 

fibervat hele ruller

Brug for andet?

Hvis du mangler et lignende tilkøbsprodukt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

Vi har en stort netværk inden for branchen og kan skaffe det meste.