Emballage skum

Udvalgte produkter

Kuffertindlæg

Specialfremstillede skumindlæg til præsentationskufferter, værktøjskufferter og lignende.

Beskyttelsesemballage

Forskellige typer af beskyttelsesskum, som sikrer dine varer under fragt.

Vi producerer alle former for emballageskum både til kufferter, til papkasser og forskellige æsker. Vi har mange års erfaring, med at udvikle emballageskum der virker. Og ud fra vores kunders behov og udfordringer udtænker vi altid nye løsninger, som tilgodeser netop det behov, som vores kunder efterspørger.

Hvad er emballageskum?

Det er ikke altid nok at sende dine varer i en god og holdbar papkasse. Især ikke hvis du vil sikre dig selv, at dine varer skal bringes sikkert fra A til B. Vil du sikre dig selv i at undgå at få sure kunder, fordi varerne du har sendt, er gået i stykker under forsendelsen, er emballageskum en både god og holdbar løsning. 

Emballageskum kan hjælpe til med at fiksere og beskytte dine varer, når du sender dem afsted. Du kan derfor altid være sikker på, at varen når sikkert frem til modtageren helt uden skader, også selvom den bliver udsat for lidt af hvert. 

Emballageskum udskåret efter behov

Uanset hvilket produkt du gerne vil have sendt, er emballageskum altid en god mulighed. Det gælder uanset hvor stor dine varer er, da emballageskummet sikrer dit produkt i at stå fast og stabilt, når det fragtes afsted til modtager.

Hos os er hverken størrelser eller materialer en forhindring. Vi udskærer dit emballageskum efter dine præcise mål og dine specielle ønsker. På den måde ender du med at få den emballageskum, du mener, er den helt rigtige til dine produkter.

Med mange års erfaring i bagagen med både udvikling og produktion af skum, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning af emballageskum til dine varer. Vores team står derfor altid klar til at råde og guide dig i at finde den helt rigtige skum til dig og dine behov. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til, at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.