Skummadrasser

Udvalgte produkter

Topmadrasser

Vi producerer alt i topmadrasser, med ønskede mål og skumtype. Vores topmadrasser udmærker sig ved høj komfort og 1. klasses skum.

Koldskumsmadrasser

Vores koldskumsmadrasser er yderst populære grundet koldskums komfort, den gode åndbarhed og ikke mindst holdbarheden.

Gulvmadrasser

Vi har stor erfaring med fremstilling af gulvmadrasser til f.eks. Gymnastik. Vi kan producere gulvmadrasser i alle størrelser, vinkler og former.

Vores madrasser er madrasser, der er fremstillet i en høj kvalitet. Alle madrasser har en høj bæreevne og en fantastisk komfort, uanset hvilken en madras du vælger og hvad formålet med madrassen skal være. 

Vi leverer topmadrasser, koldskumsmadrasser og gulvmadrasser i specialmål både til private og til offentlige institutioner. 

Uanset hvilket formål jeres nye madras skal have, er vi altid behjælpelige med at finde den madras, der passer bedst til jer. 

Vi tilbyder madrasser i alle mål

Uanset hvad jeres nye madras skal bruges til, er det vigtigt, at I vælger den, der passer formålet. Det kan være madrasser til en institution, en skole eller til sundhedssektoren.

Vi laver topmadrasser i specialmål, som passer godt til at ligge ovenpå for eksempel boxmadrasser. Her er bæreevne og komfort to meget vigtige faktorer, som i høj grad er vigtige at tage højde for, at få den rette komfort, når de tages i brug. 

Koldskumsmadrasser har forskellige hårdhedsgrader, som kan variere alt efter jeres specifikke ønsker og behov.

Gulvmadrasser er et godt redskab i institutioner, hvor der er børn eller for eksempel i haller, hvor der er brug for et ekstra blødt underlag. Det kan være i forbindelse med kampsport, såsom karate, brydning og jiu-jitsu, men denne form for madrasser bliver især også brugt i forbindelse med gymnastik. 

Her er det nødvendigt at have en gulvmadras, som både har den helt rigtige fasthed, og som passer ind på det areal, der bliver brugt til de forskellige sportsgrene. Vi hjælper jer gerne med at finde netop den madras, som I har brug for uanset størrelse og tykkelse. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.