Skum til institutioner og leg

Udvalgte produkter

Gymnastik madrasser

Skridsikre madrasser til gymnastik i tilpassede mål og tykkelser.

Legemøbler

Skummøbler til leg og aktivitet til brug i daginstitutioner og skoler.

Puderum

Skummadrasser der passer perfekt til puderum i daginstitutioner.

Legeskum og skummadrasser er altid et hit hos børn. Det gælder særligt i børnehaver og i skoler, hvor der er brug for, at børnene skal kunne bevæge sig. Legeskum er i høj grad med til at stimulere børnenes motorik og appellere til deres frie fantasi og kreativitet. 

Men nogle gange er det ikke helt nok, kun at have en masse gode store madrasser i institutionen eller i skolen. Derfor kan det være en god ide at supplere med andre skumformer, som børnene kan lege med. 

Det kan være skumklodser, store skumblokke og skumbassiner, som også er med til at stimulere børnenes motoriske sanser. 

Vi udvikler alt i skum til mange forskellige børnehaver og skoler rundt i hele landet. Vi vægter en høj kvalitet i hvert eneste produkt, og tager nøje højde for produktets formål og anvendelse. 

Vores produkter er lette at rengøre, de er robuste og har et fast godt skum, som holder i mange år. 

Alt i skum til børnehaver og skoler

Vi leverer alt i skum uanset form, kvalitet og størrelse. Har du et specielt ønske til skum til jeres børnehave eller skole, så hjælper vi dig gerne. Det kan for eksempel være skum til jeres nye puderum, skum som kan bruges til at lege i eller på. Vi producerer skum lige efter dine ønsker og det behov, som i har i jeres institution uanset størrelse, kvalitet og tykkelse. 

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer til at få lige præcis det skum, som i ønsker i jeres børnehave eller skole. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.