Møbelskum

Udvalgte produkter

Klassikerprogram

Vores klassikerprogram er et bredt skumprogram til de danske møbelklassikere, såsom 3107 stolen, Ægget, Svanen m.m.

Pladevarer

Vi tilbyder pladevarer i mange forskellige tykkelser og kvaliteter. Vi leverer ligeledes specialopgaver udskåret i mål.

Sæde- og ryghynder

Vi kan lave alt i skum til stole og sofaer. Både sæde- og ryghynder, armlæn m.m. Vi udskærer i alle former og kvaliteter.

Vi producerer også møbelskum til stole, som er fremstillet i en meget høj kvalitet. For os går komfort og det færdige produkt altid hånd i hånd, uanset projektets størrelse. Vi producerer derfor kun møbelskum af en høj kvalitet, som sikrer vores kunder en god siddekomfort i hver enkelt stol, uanset hvilken slags og hvor mange der er tale om. 

Vi har stor erfaring med at levere skum til møbelindustrien, hvor vi blandt andet kan tilbyde forskellige kvaliteter såsom koldskum og polyetherskum. Begge skumtyper bliver alt efter ønske leveret i specifikke mål og størrelser, alt efter jeres behov og ønsker.

Vi leverer til mange danske møbelfabrikker og møbelpolstrer

Nogle af vores faste kunder er møbelfabrikker og møbelpolstrer. Deres arbejde består af at levere et godt og komfortabelt produkt, hvor komforten ofte skal varer i lang tid.

Et møbel kan udtrykke mange ting, og det samme gør sig gældende for møblets sidde eller ligge komfort. Vi gør os derfor umage med at skabe det helt rigtige møbelskum, som passer helt perfekt til den stol, som du efterspørger. 

Møbelskum bruges i langt de fleste møbler. Blandt andet i sofahynder, i puder og på mange forskellige stole. Møbelskum er nødvendigt og særdeles vigtig for at opnå en god og komfortabel siddekomfort. 

Polyetherskum er en meget anvendt skumtype, som særligt anvendes til hynder og stole, hvor der ofte ønskes en lidt tyndere skum. Polyetherskum er kendt for en høj rivstyrke og er et skum, som er særligt modstandsdygtig overfor fugt. 

Vi tilbyder hjælp og sparring til produktudvikling

Vores team har mange års erfaring både med udvikling og produktion af skum. Vi er specialister i skum, og står derfor altid klar med at yde den rette sparring og rådgivning til et nyt projekt. Det gælder både i den tidlige udviklingsfase samt i udviklingen af dit konkrete projekt. 

Med vores store viden om vores forskellige skumtyper og deres forskellige egenskaber og muligheder, kan vi i fællesskab med dig som kunde komme frem til god løsning af skum til stole igennem en innovativ proces.

Brug for sparring?

Brug for sparring omkring dit næste møbelprojekt?

Vi står altid klar med sparring og rådgivning, inden for udformning og materialevalg.