Vores Historie

1993
Kim Claudius køber Ideskum i Aalborg
Claudius Foam begyndte som en lokal butik der solgte skum til private kunder i Aalborg midtby.

Kim Claudius arbejdede i mange år som klejnsmed, men da han en dag læste i avisen, at butikken Idea Skum søgte nye ejere, tænkte Kim at dette kunne være muligheden for at prøve noget nyt. Han valgte derfor at tage 14 dages ferie fra sit arbejde, for at besøge butikken, for at observere og lære medarbejdernes arbejdsgange. Efter Kims besøg i butikken, og hans nysgerrighed på nye muligheder, besluttede han at købe Idea Skum.

Kim drev Idea Skum i mange år, helt frem til 2004 da Kim blev kontaktet af butikkens daværende leverandør af skumgummi, Carpenter ApS. Det var Carpenters sælger John Sønderby, som tilbød Kim at overtage nogle af Carpenters mindre kunder, fordi Carpenters store produktionsapparat ikke kunne levere ordre til selskabets mindre kunder. Ideen om at udvide Idea Skum med en maskine, til at opskære skum i butikkens kælder, lød spændende, og dialogen med Carpenter blev igangsat. Det viste sig at Carpenter var i gang med at opskalere deres produktionslinjer, og ikke længere var interesseret i at producere skum til mindre og mellem store kunder i Danmark.

De tilbød derfor Kim at overtage alle disse kunder, og Kim indså hurtigt, at en skæremaskine i Idea Skum ikke ville kunne håndtere denne kundeportefølje som Carpenter tilbød.
1993
2004
Claudius Foam ApS bliver stifitet
Den 1. maj 2004 stiftede Kim selskabet, Claudius Foam ApS, og lejede Carpenters tidligere produktionsfaciliteter i Karup, samt ansatte to af de opsagte medarbejdere.
2004
2005
Nye produktionsfaciliteter
Allerede efter ét års leje af faciliteterne i Karup gik det fremad og Kim købte de nuværende produktionsfaciliteter på Rampevej 5 i Aars, og flytningen af produktionen til Aars fandt sted i sommerferien 2005.
2005
2008
Medarbejdervækst og en ny salgschef
Claudius Foam havde allerede inde flytningen af produktionen til Aars, ansat yderligere to medarbejdere på grund af vækst, som fortsatte frem til 2008 hvor Kim igen talte med John Sønderby. John, var nu selv på udkig efter nye udfordringer i skum branchen, og Kim besluttede at ansætte John Sønderby som salgschef, og med ansættelsen rundede selskabet 9 medarbejdere.
2008
2017
Udvidelse af produktionen
Produktionen og væksten forsatte, og Kim indser i 2017 at virksomheden allerede er begyndt at mangle plads i produktionen, hvorfor det besluttes at købe tilstødende jord til produktionsfaciliteterne. I 2018 stod en ny lagerhal på 600 m2 klar, som hurtigt blev fuldt udnyttet til opbevaring af skumtyper for at kunne sikre leveringssikkerhed for sine kunder.
2017
2019
Udvider igen
I 2019 er pladsen ved at være for træng igen og Kim opkøber yderligere jord til fabrikken, i 2020 påbegyndes opførslen af en ny lagerbygning på 1800 m2 som står færdig i 2021. Der er i september 2020, 25 medarbejdere ansat hos Claudius Foam i Aars.
2019