Gulvmadrasser

Info

Vi kan producere gulvmadrasser i alle former og størrelser. Vi har blandt andet produceret store gulvmåtter til gymnastiktræning, men kan også være behjælpelige med mindre måtter og madrasser..

Vi står altid klar til sparring omkring hvilke materialer og skumkvaliteter der vil egne sig bedst til netop jeres behov.

Vores gulvmadrasser er bløde madrasser i høj kvalitet, som blandt andet egner sig specielt godt til institutioner, hvor der er aktive børn, eller hvor der dagligt udøves for eksempel gymnastik. Men også hos fysioterapeuter, genoptræningscentre og ergoterapeuter hvor der dagligt er et stort behov for forskellige former for træning på gulvet. 

Skummet i vores madrasser bliver nøje tilpasset til jeres behov, og er derfor med til at sikre en god komfort og bæreevne, når man ligger på madrassen, uanset hvad madrassen bruges til. 

Ønsker du gulvmadrasser eller springmadrasser i specialmål og specielle madrastykkelser, hjælper vi jer gerne med at finde den rette. Vi skræddersyr efter jeres præcise ønsker og behov, så resultatet bliver som ønsket. 

Gulvmadrasser til gymnastik 

En gulvmadras kan også bruges til andet end til aktiviteter med leg og fysisk aktivitet. Gulvmadrassen er også ideel som en hyggelig soveplads. For eksempel til de mindste i børnehaven, hvor der nogle gange kan være tilfælde, hvor flere skal sove sammen i det samme rum. Her er plads, komfort og et varmt underlag særdeles vigtigt for, at børnene kan ligge behageligt. Vores gulvmadrasser er derfor oplagte til at sove på, fordi de kan udvikles med en komfort og bæreevne, som egner sig godt til, når de små skal sove.

Hygiejniske gulvmadrasser

Bruger man gulvmadrasser i hverdagen, for eksempel i arbejdet med børn eller i andre sammenhænge, hvor der er fysisk kontakt, er hygiejnen særdeles vigtig. Her er der brug for at kunne vaske madrassen, så den er klar til nye patienter, eller hvis der er sket uheld, mens børnene legede. 

Fælles for alle vores gulvmadrasser er, at de er fremstillet i et materiale, som nemt kan aftørres med en fugtig klud, uden at materialet tager skade. Den danner heller ikke kondens, selvom den bruges hver eneste dag, og så er de fleste vand- og støvtæt. 

Hos os er intet projekt for stort eller småt. Kontakt os allerede i dag og lad os guide dig i at finde frem til en gulvmadras, som du kan få glæde af mange år frem i tiden. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.