Gymnastik madrasser

Info

Vi kan producere alle typer madrasser til brug i gymnastikhallen. Vi kan både lave flade gulvmadrasser og springmadrasser med vinkel. 

Materialet afhænger af behovet, men vi lagerførende på 50+ skumkvaliteter, så vi har helt sikkert noget skum, som passer til jeres behov.

Vores gymnastik madrasser er madrasser, der er fremstillet i høj kvalitet. Madrasserne er produceret i en skumtype, som hjælper til med at absorbere eventuelle stød og afhjælper også fald og skader, uanset hvem der bruger den.

Uanset om du er på udkig efter en gymnastik madras til børn eller en madras til professionel brug, er kvalitet og stødafdæmpning to meget vigtige elementer, som er afgørende for, hvordan den enkelte gymnastikmadras bliver modtaget, og for hvordan den bliver brugt.  

Når en madras skal bruges til gymnastik og mange forskellige aktiviteter, er det særdeles vigtigt, at den både er robust og skridsikker. Men også at den er lavet af et slidstærkt materiale, som kan holde til hele tiden at blive flyttet rundt og landet på mange gange. 

Vi kan lave gymnastik madrasser i alle mål og former

Hos os laver vi gymnastikmadrasser i mange forskellige mål, kvaliteter og tykkelser alt afhængig af, hvad madrassen skal bruges til.

Når det handler om gymnastik, er det vigtigt, at madrassen passer til rummet, men i høj grad også til formålet. Der er forskel på, hvordan den skal bruges til atletik, eller om den skal bruges som en madras, man lander på i forbindelse med springgymnastik. Uanset formålet, hjælper vi dig gerne med at nå i mål med den gymnastik madras, der passer jer bedst.

Vores team står altid klar til at hjælpe jer med at finde frem til den perfekte gymnastik madras, som passer til jeres behov. Det gælder uanset størrelse, form og tykkelse – vi leverer i alle mål. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.