Kuffertindlæg

emballageskum

Info

Skal du bruge indlægsskum til f.eks. en præsentationskuffert eller en flightcase?

Vi har både kompetencer og produktionsapparatet til at udvikle og producere alverdens kuffertindlæg i skum.

Vi laver specialdesignede skumindlæg til forskellige præsentationskufferter, som vi fremstiller ved hjælp af laserskæring, vandskæring og stansning. Af den grund ender alle vores indlæg til kufferter altid ud med, at få det samme flotte finish hver eneste gang vi producerer dem. 

Der findes et utal af muligheder med et skumindlæg til kufferter. Uanset hvilken slags kuffert I mangler, vil vi gerne hjælpe jer. Vi ønsker at tilgodese alle jeres behov og ønsker, så jeres produkter kan blive flot præsenteret. Vi udvikler derfor i tæt samarbejde med jer jeres kuffert indlæg, præcist som I ønsker, uanset hvilket produkt der er tale om.

Vi producerer kuffertindlæg i skum alt efter jeres behov og ønsker, dermed sagt er intet umuligt hos os. 

Hvad er et kuffertindlæg?

Jeres produkter fortjener en flot og præsentabel indpakning, hvad enten det drejer sig om smykkekufferter, værktøjskufferter eller præsentationskufferter. Hos os er det muligt at lave kuffertindlæg med specielle mål og udformninger, så det passer præcist til produkterne.

Vi har egen produktion af kuffertindlæg og skumindlæg, det betyder, at vi altid kan levere kuffertindlæg lige efter jeres ønsker og jeres behov. Vi er derfor altid fleksible med hensyn til at udvikle de professionelle produkter, som I efterspørger, både når det gælder indlæg til præsentationskufferter, indlæg til æsker eller skumindlæg til værktøj i forskellige størrelser.

Kunne du tænke dig at høre mere til, hvordan vi kan hjælpe jer med at lave et kuffertindlæg til jeres produkter, så kontakt os allerede i dag. Vi hjælper dig gerne med at komme godt i mål med et nyt kuffertindlæg. 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.