Kunstlæder

kunstlæder

Info

Vi er stolte forhandlere af kvalitetskunstlæder fra Cotting Group.

Cutting Group tilbyder kunstlæder til blandt andet møbelindustrien og deres produkter er af meget høj kvalitet. Deres produkter er blandt andet meget slidstærke, brandhæmmende og vandtætte.

Vi kan tilbyde kunstlæder i ruller til meget konkurrencedygtige priser.

Kunstlæder er et særligt anvendt materiale i møbelindustrien, særligt fordi kunstlæder er billigere end ægte læder, og samtidig ligner det til forveksling ægte læder.

Kunstlæder har nogle gode egenskaber, som er skyld i, at læderet er godt at anvende til møbler. Det er et vandfast materiale og samtidigt også et meget slidstærkt materiale. Kunstlæder er derfor et rigtig godt materiale, som egner sig rigtig godt til møbler, som bliver brugt hele tiden. Kunstlæderet ændrer heller ikke hverken udseende, fasthed eller styrke, som ægte læder ellers er kendt for at gøre med tiden. 

Vi har kunstlæder i forskellige farver, kvaliteter, men også kunstlæder i metermål og som kunstlæder metervare. Du finder derfor et bredt udvalg, du frit kan vælge imellem, alt efter hvad dit behov er. 

Hvad er kunstlæder?

Kunstlæder er, som navnet selv siger, et kunstigt fremstillet produkt. Kunstlæder både føles og ser ud som rigtigt læder, men samtidig er det også et meget slidstærkt materiale, som er meget nemt at holde rent. 

Kunstlæder er et langt billigere produkt end ægte læder, det samme med de holdbare kvaliteter, som medvirker til at kunstigt læder, er et foretrukket materiale, specielt i møbelindustrien.

Hvad er forskellen på læder og kunstlæder?

Møbler som er fremstillet i kunstlæder, er også modstandsdygtig overfor ridser, det tørrer ikke ud og sprækker, ligesom ægte læder blandt andet er kendt for at gøre. Kunstlæder bliver heller ikke påvirket af lys på samme måde som ægte læder, og du er derfor sikret et produkt, som ikke falmer, hvis det udsættes for sollys.

Brug for andet?

Hvis du mangler et lignende tilkøbsprodukt, skal du endelig ikke tøve med, at kontakte os. 

Vi har en stort netværk inden for branchen og kan skaffe det meste.