Legemøbler

Info

Vi kan producere legemøbler i alle former og størrelser. Vi leverer i dag både legemøbler til skoler og institutioner, men også til møbelindustrien.

På denne side kan ses et lille udpluk af vores tidligere produktioner, men det er kun fantasien som sætter grænser.

Alle børn, uanset alder, har brug for at være aktive. Med vores legemøbler, som er fremstillet i blødt skum, har børnene rig mulighed for at bruge både deres fysiske, sociale og kognitive evner. Både sammen og hver for sig. 

Legemøbler er fantastiske både til at bruge i hjemmet men også til at bruge i daginstitutioner og skoler, hvor børn ofte har brug for at boltre sig imellem hinanden og have det sjovt. 

Vi producerer blødt skum til legemøbler, som er perfekte til tummel og leg. De er nemme at rengøre, og så kan børnene selv flytte dem rundt blandt hinanden, præcis som de ønsker, da de ikke er tunge.

På legemøbler i skum slår man sig ikke

Når børn leger sammen, kan det til tider gå vildt for sig. Der er fart på, og de sidder ofte ikke stille ret lang tid ad gangen. Børn er også gode til at finde på nye ting, for eksempel til at lave deres egne helt vilde forhindringsbaner. Nogle gange kan de blive så vilde og ufremkommelige, at det kan være svært at komme sikkert igennem uden at falde og slå sig. 

I sådanne situationer er legemøbler i skum en rigtig god ide. Børnene kan selv flytte på dem, og falder de ovenpå et møbel i skum, slår de sig ikke på et skarpt hjørne. 

Vi producerer skum til legemøbler i forskellige mål, tykkelser og længder. Ønsker du et specifikt mål, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, som passer til formålet.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til, at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.