Puderum

Info

Hos Claudius foam kan vi både producere gulvmadrasser, vægbeklædning og legemøbler til brug i puderummet.

Vi har igennem tiden leveret til flere skoler og daginstituitioner. 

Uanset om det er i hjemmet eller om det er i daginstitutionen, er et stort puderum altid et stort hit hos langt de fleste børn. Et puderum er ideel til at lege i, lave huler og pudekampe, og til at børn kan udvikle mange af deres motoriske sanser og leg i samvær med hinanden.

Vi leverer skummet til jeres nye puderum, uanset hvor stort et puderum der er tale om. Med vores egen fabrik er vi i stand til at udføre udskæringer af forskellige skum kvaliteter, og kan derfor levere skum alt efter jeres unikke ønsker og behov. 

Skum til puderummet i forskellige kvaliteter

Når der er tale om et puderum til børn, er det vigtigt, at det skum til puderum man anvender, er lavet i en ordentlig kvalitet, så børnene får det optimale ud af at opholde sig i puderummet. Der må derfor ikke være risiko for, at de kan slå sig eller komme til skade. 

Hos os finder I flere forskellige typer skum til puderum, og derfor også muligheden for at finde præcis det skum, der egner sig godt til jeres puderum. I finder blandt andet skum, som kan bruges til madrasser, til forskellige puder og skumklodser.

Vi leverer skummet til jeres nye puderum

Står I med et puderum, der har et specielt mål? Så står vi altid klar til hjælpe med at finde frem til den  skum til puderum, der egner sig bedst til netop jeres behov. Det kan være bestemte former, størrelser og forskellige højder på skum til jeres legerum.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.