Topmadrasser

Info

Vi producerer topmadrasser på specialmål i alle skumtyper og kvaliteter. Vi har både mulighed for at lave et mindre oplag og serieproducere. Vi står desuden altid klar til at sparre omkring materialevalg.

Vi leverer i dag blandt andet til hospitaler og sengefabrikanter.

Alle vores topmadrasser er udviklet på baggrund af vores kunders behov og vores viden indenfor madrasser og topmadrasser. Vi producerer derfor topmadrasser i højeste kvalitet.

Vores topmadrasser er fremstillet i skum af høj kvalitet, som sikrer dig som kunde den bedst mulige støtte og komfort. 

Hos os finder du et stort udvalg af topmadrasser i forskellige skum kvaliteter. Vi har derfor madrasser i koldskum, polyetherskum og memory skum

Den helt rigtige topmadras er afgørende for en god nats søvn. Topmadrassen er din primære berøringsflade på din seng og med den rigtige kvalitet og en god vedligeholdelse, kan den holde i op til 7 år. 

Hos os kan du frit vælge mellem forskellige topmadrasser.

Få topmadrasser i ønskede mål

Har du et specielt ønske til en bestemt madras, så hjælper vi dig gerne. Vi producerer madrasser lige efter dine ønsker og behov uanset størrelse, kvalitet og tykkelse. 

Når det handler om topmadrasser til institutioner, både offentlige og private og generelt hele sundhedssektoren, kan der opstå et behov for at have topmadrasser i forskellige mål. Derfor står vi gerne til rådighed med sparring og rådgivning for at finde frem til en topmadras løsning, som passer til netop jeres behov uanset størrelse, bæreevne og komfort.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os via denne kontaktformular, email eller telefon.